Skull & Bones'un Videoları Tam Anlamıyla Görsel Ziyafet Sundu

Korsan olasım geldi

İlk olarak geçen sene duyurulan Skull and Bones, Sea of Thieves'in çıkışının ardından aslında yarışta geri kalmış gibi görünüyordu ama Ubisoft'un E3 2018 konferansında bizlere sunduğu CGI fragman ve oynanış görüntülerinin ardından sanırım korsanlık seven herkes şu oyunu bir an önce denemek için can atmaya başlamıştır.

Oyunun sinematik fragmanı, Skull and Bones dünyasını tanıtmakta son derece başarılıydı. Oyunun açık denizlerinde oyuncuları pek çok tehlike ve elbette pek çok fırsat bekliyor olacak. Hint Okyanusu'nun egzotik sularına açılarak Korsanlığın Altın Çağı'nı yaşayacağız.

Aşağıda izleyeceğiniz CGI fragman sizce de çok güzel görünmüyor mu?

Sıra oyunun oynanış videosuna geldiğinde ise gördüklerimden bayağı etkilendiğimi söylememe izin verin. Kaldı ki ben aslında korsanlık oyunlarını pek de seven biri değilim, çevrimiçi olması da bana cazip gelmiyor ama şu dünyada geçen bir tek kişilik oyunu bayıla bayıla oynardım muhtemelen. Hava koşulları ve savaşlarca yıpranan gemiler ve denizciler, patlayan toplar, patlamalar, aksiyon, kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri falan derken gayet de gaza geldim.

2019 yılında PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak olan Skull and Bones'un betası için başvurabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum