Skyrim'e Gelecek Olan Hayatta Kalma Modu'nun Beta Sürümü Erişime Açıldı

Sadece bir hafta boyunca ücretsiz olacak.

 Bethesda, Skyrim Creation Club için bir hayatta kalma modu yayınlayacağını açıkladı. Henüz piyasaya çıkmamasına rağmen şimdiden Steam'de beta sürümünü seçebiliyorsunuz. Eğer bu moda meraklıysanız oyununuza açlığı, yorgunluğu ve hava koşullarına bağlı hayatta kalma modunu ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte seyahatinizi de hızlandıramayacaksınız.

 Oyununuza beta sürümünü eklemeniz için yapmanız gerekenler;

  • Steam hesabınıza giriş yapmak.
  • Kütüphanenizdeki The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'a sağ tıklamak.
  • Özellikler'i seçmek.
  • Betalar'ı seçmek.
  • Açılan menüden ''kullanılabilir beta''yı seçmek ve ''tamam''a tıklamak. Ardından oyunun güncellenmesini beklemek.

Modun kendisi ücretsiz olmayacağa benziyor. Çünkü duyuruya göre hem PC hem de konsol oyuncuları, tercih edilen platformda hayatta kalma modunu bir kez başlattıktan sonra sadece bir hafta boyunca ücretsiz olarak oynayacak. Şu anda bu mod için herhangi bir ücret belirlenmemiş. 

Eğer çıkış yaptığında ücretli olacaksa pahalı olmayacağı görünüyor. Çünkü benzer topluluk tarafından oluşturulan içerikler ücretsiz olarak bulunuyor. 

Bu mod sayesinde oyundaki harita iklim bölgelerine ayrılmıştır. Bunların hepsi mücadele etmek için farklı hazırlıklar gerektirmektedir. Hayatta kalma modunda nehirlerin derinliklerine giremezsiniz. Çünkü eğer su soğuksa bu sizi öldürebilir. Bu arada sağlığınız yeniden dolmayacak. Sağlık seviyenizi doldurmanız için iyi bir uykuya ihtiyacınız olacak. 

Hayatta kalma modu sizi fazlasıyla zorlayacaktır. Creation Club, bu modu yakın zamanda Skyrim için çıkaracak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum