Skyrim Modu Skyblivion'un Yeni Fragmanı Muhteşem Gözüküyor

2012'den beri devam eden süreç sonlara yaklaşıyor

Özellikle de yeni nesil oyuncular Elder Scrolls dünyasıyla Skyrim vasıtasıyla tanışmış olsalar da, serinin tüm oyunları birbirinden enfestir. Özellikle de Oblivion ve Morrowind'in oynayanların unutamadığı oyunlar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Oblivion'ı Skyrim'e taşıma projesi olan Skyblivion'u tam da bu yüzden sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Bu mod 2012'den beri geliştirme süreci devam eden ve takibimde olan bir mod; yeni yayınlanan fragmanı gerçekten de muhteşem görünüyor ve ekibin söylediğine göre de yolun sonuna artık varmak üzereyiz!

Üzerinde yaklaşık 50 amatör ve profesyonel geliştiricinin çalıştığı modun yeni fragmanının açıklamasında "bu oldukça uzun bir yolculuk oldu ama nihayet bitişi neredeyse görmek üzere olduğumuz noktaya gelebildik" deniyor. Ancak projenin hala daha dışarıdan desteğe ihtiyaç duyduğu da belirtilmiş. Özellikle de 3D ve kodlama bölümlerinde yardıma ihtiyaçları varmış ama konsept çizerleri, Creation Kit modcuları ve doku çizerlerine de kapıları açıkmış. Bu alanlardan birinde tecrübeniz varsa ve Elder Scrolls evrenini seviyorsanız, siz de katkıda bulunmaya çalışabilirsiniz bence.


Modun bir ihtimal Gamescom'da gösterilebileceği de söyleniyor ama bu iddia henüz belirsiz. Eğer gerçek çıkarsa daha fazla oynanış görüntüleri izleme, Imperial City, Bruma'yı, Skingrad'ı görme şansımız olabilir.

Geliştiriciler henüz kesin bir tarih veya aralık vermekten çekiniyorlar, mod projelerinin büyük bir sabırsızlıkla beklendiğini düşünürsek tarih verip oyuncular tarafından sıkıştırılmak istemiyor olabilirler. Yine de yapılan açıklamalar çok da uzun süre beklemeyeceğimizi düşündürüyor, 2020 içinde çıksın razıyım ben.

Fragmandaki seslendirmenin de oldukça başarılı olduğunu söyleyeyim:

YORUMLAR
otorobot
17 Ağustos 2019 11:16

Skywind'den haber var mı? Morroblivion'u oynamıştım ve harikaydı.

Burak Güney
16 Ağustos 2019 14:10

Salın şu oyunu artık.

Parolamı Unuttum