Slay the Princess'ın Geliştiricisi Oyunu YouTube'dan İzleyeceğinize Korsanını Oynayın Diyor

Beğenirseniz satın alabilirsiniz de demiş

Indie geliştirici Black Tabby Games, daha sonradan sildiği bir Tweet serisinde oyunun Markiplier'ın videosunun ardından bir kez daha gündeme gelmesinin ardından korsan oyunculuğa yeşil ışık yakan birkaç mesaj paylaştı.

Özetlemek gerekirse Black Tabby oyunculara "YouTube serisinde oyunu izlemeden önce Steam'den kendinize bir kopya alsanız daha iyi olur" demişti, çünkü bu oyun hem seçeneklerinizle şekillenen bir oyun, hem de her turda herkesin farklı deneyimler yaşayabileceği bir oyun.

Hatta Black Tabby bir adım ileri gitti ve dedi ki "eğer oyunu şu an için alacak paranız yoksa, gidin ve korsanını oynayın".

"Markiplier'ın Slay the Princess serisini izleyenler için söylüyorum, eğer oyunu henüz kendiniz oynamadıysanız en iyisi önce oynayıp sonra izlemeniz olacak. Oyun seçimlerinize tepkiler veren bir oyun ve herkesin oyunu birbirinden farklı. Oyunu 27 Haziran'da başlayacak Steam Summer Sale'de indirime sokacağız, o yüzden indirim dönemini beklemek istiyorsanız önden korsanını oynayabilirsiniz.

Hatta eğer genel olarak oyuna ayırabileceğiniz kadar paranız yoksa, yine de korsan oynayın! Bizim için sıkıntı değil, eğer paranıza değeceğini düşünüyorsanız sonradan satın alabilirsiniz. Sonra da Mr Plier'ı seyredersiniz." diyor Black Tabby.

"Bu yorumundan sonra oyunu korsan oynayacağım ve yeni bir işe girdiğimde de satın alacağım" diyen bir yoruma ise "eğer tam versiyonu alırsan zaten Steam korsan kopyadaki kayıttan devam eder. Ama sen yine de lütfen önce kendi finansal sağlığına öncelik ver" şeklinde cevap yazmış.

Slay the Princess, 2023 yılının Ekim ayında çıkmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum