Sleeping Dogs Filminden Ses Var - Donnie Yen'den Heyecanlandıran Sözler

Endişeye gerek yok!

Geçtiğimiz sene Sleeping Dogs'un beyaz perdeye uyarlanacağı, başrolü de Donnie Yen'in üstleneceği ortaya çıkmıştı. Bu gelişme oyunsevenleri fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Fakat uzun zamandır proje cephesinden ses yoktu. Sonunda bu belirsizlik son bulacak gibi görünüyor.

Ip Man ve Rogue One: A Star Wars Story ile tanıdığımız Donnie Yen yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Sleeping Dogs'u bekleyenlere seslendi. Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafın açıklama kısmında "Bazen harika şeyler fazla zaman alabiliyor. Sleeping Dogs için çalışmalar devam ediyor. Hazır mısınız?" sözlerine yer verdi. Böylece Donnie Yen'in projeyle gerçekten bağlantısı olduğu onaylanmış oldu. Yaptığı açıklama ise projeye dair ipucu vermiyor. Fakat fotoğrafa baktığımızda ünlü oyuncunun Wei Shen'e hayat vereceği anlaşılıyor.

Dövüş sanatları konusunda usta olan Donnie Yen'in Sleeping Dogs'un başrolü olarak seçilmiş olması doğru bir adım olmuş gibi duruyor. Henüz filmde başka kimlerin rol aldığı ve çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Öyle ki potansiyel vizyon tarihi bile belirlenmiş değil. Fakat Donnie Yen'in bu paylaşımı Sleeping Dogs'u bekleyenleri heyecanlandıracak gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum