Sly Cooper'ın Sitesi Güncellendi, İddialar Ayyuka Çıktı!

Hırsız rakunumuz geri dönüyor olabilir mi?

PlayStation dünyasının kendisine has ana karakterlerinden biri olan Sly Cooper geri dönüyor olabilir. Uzun süredir ortada dolaşan "remake" iddiaları, dün akşam saatlerinde keşfedilen yeni ipuçları ile birlikte ayyuka çıktı. Görünüşe göre Sucker Punch, gerçekten Sly Cooper'ın geri dönüşü üzerinde çalışıyor.

Reddit üzerinde paylaşılan bu ipucu oldukça ilginç. Bir Reddit kullanıcısının kontrol ettiği "slycooper.com" domain adı henüz 4 Mart 2022 tarihinde, yani bundan beş gün önce güncellenmiş. Güncellemeyi yapan şirketin ise orijinal üçlemeyi geliştiren Sucker Punch Productions olduğu görülebiliyor.

Konu hakkında dikkat çekici bir iddia da, güvenilir bir "sızıntı habercisi" olan AccountNGT isimli Twitter hesabından geldi. Bazı PlayStation oyunlarının detaylarını öğrendiğini ifade eden dostumuz bu yılın PlayStation oyuncuları için iyi geçeceğini belirttiği tweet'inde "yeni" bir Sly Cooper ve Infamous oyunlarının yolda olduğunu ifade etmiş.

Açıklamadaki "yeni" kelimesine özellikle dikkat etmek gerek. Yani iddiaların aksine bir remake değil, tamamen yeni bir Sly Cooper oyunu geliyor olabilir. Hatta kendisi ile ilgili detayları bu gece düzenlenecek PlayStation etkinliğinde öğrenebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum