Smite'a Yeni Bir Karakter ve Oyun Modu Gelecek

Smite'ı unuttunuz mu?

League of Legends ve Dota 2 ile adeta havaya uçan MOBA dünyasına farklı bir bakış açısı getirmeyi denemişti Smite. Geliştirici Hi Rez Studios'un günümüzde hala destek verdiği Smite, kendi oyuncu kitlesi ile yoluna devam ediyor. Hatta oyunun 9. sezonunda yepyeni içerikler bizleri bekliyor olacak.

Bu içeriklerin başında yeni karakterimiz Shiva the Destroyer geliyor. Henüz oyundaki rolü netleşmemiş olsa da Shiva'nın destek karakterleri arasına katılacağı ifade ediliyor. Fakat oyuncuların yeni karakterden çok daha merakla bekledikleri yeni bir içerik daha var...

Bu içerik, yıllar sonra gelecek yeni oyun modu olacak. Slash Mode adı verilen bu yeni mod, Smite içerisindeki Siege ve Clash modlarının birleşimi olarak tanımlanıyor. Yine oyuncuların tamamlaması gereken bazı görevler olacak ve oyunu kazanan ekip bununla belirlenecek.

YORUMLAR
ocelot1789
6 Ocak 2022 16:57

Son gelen aşırı anlamsız büyük karakterler dışında stabil giden bir oyun. Bir de skinler problem oluyor. Transformers skinleri geldi. Üç farklı karakter benzer skilleri alınca karşında hangi tanrı var anlık tepki veremiyorsun. Üç tane robot var sadece. Hele yeni başlayanlar için iyice kafa karıştırıcı durumda.

Parolamı Unuttum