Sniper Elite 5’in Yeni Fragmanı, Tüm Özellikleri 1 Dakikaya Sığdırmış

Hızlandırılmış Sniper Elite 5 turu…

Sniper Elite 5’in çıkışına artık 3 hafta kadar bir süre kaldı. Rebellion, oyunun tanıtımlarına yeni bir fragmanla devam ediyor:

Yeni fragman, oyunun özelliklerine odaklanmış, bu özellikleri de 1 dakika içerisine sığdırmış. Epey hızlandırılmış bir tur atıyoruz yani :) Oyunun senaryo modunda 1944 yılına, Fransa’ya gidiyoruz. Keskin nişancımız Karl Fairburne, Nazilerin “Operation Kraken” adlı planını deşifre ediyor. Bu, savaşın seyrini değiştirebilecek bir operasyon. Haliyle bize düşen de bu operasyonu engellemek. Bunun için başta bu planın ardındaki isim Abelard Möller olmak üzere Nazi subaylarını avlamamız gerek. Oyunun senaryo modu co-op da oynanabiliyor, yanınıza bir arkadaşınızı alıp ava çıkabilirsiniz.

Fragmanda, silah fiziğindeki gelişimden dikey mekân kullanımına, envanterinizdeki alet edevatın özelleştirilmesinden çevrimiçi modlara, çapraz platform desteğinden yeni oyun modu olan istila (Invasion) moduna, oyunun özellikleri çok seri bir şekilde önümüzden akıp geçiyor. Bize de bundan sonra  26 Mayıs tarihini beklemek düşüyor :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum