Sniper Elite 5’ten Yeni Bir Fragman Daha Geldi

Son ısınma turları

İster aksiyon oyunlarında ister online rekabetçi oyunlarda olsun, keskin nişancılık duruma göre tercih edilen, zevkli bir opsiyon olarak karşımıza çıkar. Ama bir de Sniper Elite gibi doğrudan doğruya keskin nişancılığı konu edinen bir seri var ortada. Yani benim işim gücüm sniper tüfeğiyle diyenlerin değerlendireceği ilk seçeneklerden birisi bu.

Bu serinin yeni üyesi de 2 ay sonra oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Haliyle tanıtımları da hız kesmeden devam ediyor, yeni bir fragman daha paylaşıldı:

Oyun içi görüntülerin paylaşıldığı yaklaşık 1 dakikalık videoda, içinde bulunacağımız türlü türlü durumdan bir seçki sunulmuş; keskin nişancımızın hedeflerinin ve bu hedefleri etkisiz hale getirme yöntemlerinin nasıl bir çeşitlilik sunacağını görüyoruz. Silahımızı özelleştirmek konusunda ellerini korkak alıştırmamışlar; şarjör, susturucu, dürbün ve ek materyallerle 200’ün üzerinde seçenek sunulduğu belirtiliyor. Böylece kendi oyun tarzınıza ve karşınıza çıkan görevin ihtiyaçlarına göre özelleştirme imkânınız olacak.

Sniper Elite 5, 26 Mayıs’ta oyun severlerle buluşacak; nasıl tepkiler alacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum