Snoop Dogg, Call of Duty'nin Son Oynanabilir Karakteri Oldu

Tarihin inceliği...

Oyun dünyasının yeni yıldızı Snoop Dogg, Call of Duty alemine de merhaba diyor. Geçtiğimiz aylarda CoD dünyasının en başarılı takımlarından FaZe Clan'in yönetimine katılan dünyaca ünlü hip-hop yıldızı, şimdi de adını Call of Duty'nin tarihine yazdırmaya geldi. Oyun içerisinde artık Snoop Dogg olarak oynayabileceksiniz.

Tracer Pack: Snoop Dogg Operator Bundle isimli paket ile birlikte Snoop'un kendi kaydettiği hazır sesli mesajlara kavuşabiliyorsunuz. Paket içerisinde üç farklı efsanevi silah şeması bulunuyor. Bu silahların tamamı "yeşil" renkli izli mermiler kullanırken, isimlerinin de birbirinden ilginç olduğu dikkat çekiyor. Taarruz tüfeği West Coast Bling, SMG Tha Shiznit ve keskin nişancı tüfeği Bong Ripper...

Paket içerisinde yeni bir amblem ve sprey de bulunacak. Vanguard oyuncuları aynı zamanda oyuna giriş yaparken kullanılacak Tactical Toke ve MVP videosu Hit This, Fam'e erişebilecek. Snoop'un kendine ait görevleri ile daha fazla tecrübe puanı ve oyun içi para birimi de kazanabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum