Songs of Conquest'e 2025'te Genişleme Paketi, Öncesinde 4 DLC Gelecek

Lavapotion belediyesi çalışıyor

Songs of Conquest iki yıllık erken erişim serüveninden çıkalı yaklaşık bir hafta oluyor ve oyun şimdiden hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşmayı başardı. Oyunun geliştiricisi Lavapotion erken erişimdeyken de oyunu düzenli biçimde güncelliyordu, dolayısıyla şimdiden gelecek planlarını da ortaya koyması hiç şaşırtıcı değil.

Buna göre oyuna 2025 yılında büyük bir genişleme paketi gelecek, ama onun öncesinde 4 tane DLC ile oyun içeriği genişletilecek.

Genişleme paketinin ismi Bleak East. Bu paket oyuna Vanir ve Roots fraksiyonlarını ekleyecek, ayrıca bu fraksiyonların ortaya çıkışını ve Aerbor dünyasını nasıl etkileyeceğine dair kapsamlı bir de tek kişilik hikaye gelecek.

Oyunun baş tasarımcısı Carl Toftfelt, "biz Songs of Conquest hikayesini fraksiyon genişlemelerinin izin vereceğinden daha yüksek bir tempoyla anlatmak istiyoruz. Bu yüzden de her çeyrekte Tales of Conquest adı altında DLC'ler yayınlayacağız. Bu öyküler Songs of Conquest'in hikayesini ileriye taşırken oynanışı da geliştirecek" diyor.

İlk Tales of Conquest DLC'si Rise Eternal, Barony of Loth fraksiyonuna odaklanacak. Bu DLC oyuna sadece hikaye parçası değil yeni artifaktlar, set bonusları, Risen of Loth fraksiyonuna yenilikler de getirecek ve bunların çoğunluğu da ana oyuna ücretsiz olarak eklenecek.

Aralık ayı için planlanan Essence Awakened DLC'si Arleon'a odaklanacak, sonrasındaysa Barya ve Rana fraksiyonları için DLC'ler gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum