Sonic Origins'in Tüm Modlarına Erişmek İçin DLC Satın Almak Gerekecek

Bir para basma makinesi olarak Sonic

Eğer Sega'nın Sonic Origins ile sunduğu tüm özelliklerden faydalanmak isterseniz tam üç DLC satın almanız gerekecek, çünkü belli modlar, özellikler ve hatta bazı görsel yenilikler bile DLC olarak ayrı olarak satılacak.

Oyunun resmi sitesinde yayınlanan tablo hangi versiyonu satın alırsanız hangi özelliklere sahip olacağınızı gösteriyor:

Şimdi bir kere oyunun PC'deki (Steam) fiyatının bile 429 TL olduğunu söyleyerek başlayalım. Bu kadar para verince oyunun tamamına sahip olmak istersiniz ama bunun için ayrıca Start Dash Pack, Premium Fun Pack ve Classic Music Pack isimli DLC'leri de satın almanız gerekecek.

Şu anda tüm DLC'lere satın almanın en ucuz yolu Digital Deluxe Edition satın almak gibi görünüyor ve onun fiyatı ise 475 TL. Ancak tabloda da gördüğünüz gibi Start Dash Pack paketine sahip olmak ve beraberinde gelen özelliklerden yararlanmak istiyorsanız Standard veya Digital Deluxe için ön sipariş vermeniz gerekiyor. Yani ön sipariş vermezseniz, sonradan Digital Deluxe alsanız bile Start Dash Pack içeriğinden faydalanamayacaksınız anlamına geliyor yukarıdaki tablo.

Sega işleri neden bu kadar karmaşıklaştırmayı seçmiş, anlaması zor.

YORUMLAR
Feyling
21 Nisan 2022 20:59

Twitter'da haklı olarak yav bunlarla uğraşmayın işte size Sonic oyunlarının adam akıllı portları diyenlere "böyle yapmayın, bu yaptığınız yanlış, oyunumuzu pre order edin destekleyin, devamı gelsin" diyenler gördüm. Destekleyelim ki devamı da böyle gelsin peki.

Parolamı Unuttum