Sonic, Tüm Zamanların En İyi Açılış Gişesi Yapan Oyun Filmi Oldu

"Game Changer" mı geliyor?

Video oyunlarıyla sinema filmlerinin arası çoğu zaman iyi olmaz. Özellikle oyunlardan uyarlanan filmlerde ciddi hayal kırıklıklarıyla karşılaşıyoruz. Film oyunlarında ise kalite ortalaması biraz daha yüksek ama yine de büyük bir başarıdan söz etmek imkansız. Şu an vizyonda olan Sonic the Hedgehog filmi bu anlamda bir dönüm noktası olabilir. Film bu zamana kadarki en iyi "oyun filmi" açılış hafta sonu gişe gelirine ulaşmış durumda.

Vizyona girişinin ilk günü 21 milyon dolar elde eden Sonic, geride bıraktığımız hafta sonunda toplam 68 milyon dolarlık bir gelir elde etti. Bu zamana kadar gişede en çok para kazanan oyun uyarlaması sinema filmi olan Warcraft ise 2016 yılında 439 milyon dolarlık bir gişe geliri elde etmişti. Onu geçtiğimiz yıl vizyona giren Detective Pikachu 433 milyon dolar ile takip ediyor.

Sonic vizyondan çekildiği zaman Warcraft'a ait "En yüksek gişe gelirine sahip oyun uyarlaması film" unvanını elde eder mi? Tahmin etmek güç ancak Jim Carrey ve James Marsden'ın başrolünde yer aldığı film an itibariyle tahmin edilenden daha iyi bir duruma geldi. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum