Sonlarıyla Hayal Kırıklığı Yaratan Oyunlar

O nasıl sondu öyle be?

Onlarca saatimizi harcadığımız oyunları bitirdiğimizde hikayenin tatmin edici biçimde sonlanmasını beklemek sanırım sahip olduğumuz önemli haklardan bir tanesi. Oyun ne kadar iyi olursa olsun, hikaye anlatımı ne kadar kuvvetli olursa olsun eğer sonu aceleye getirildiyse ağızda buruk bir tat bırakıyor çünkü.

Sonuçta artık oyunlardan beklentilerimiz yüksek. Bu beklentilerin içinde giriş, gelişme ve sonucun standartların üstünde olması da bulunuyor. Peki yalnızca sonu adam gibi kotarılamamış oyunlar mı var listemizde? Elbette hayır. Burada hayal kırıklığımdan kast ettiğim tek şey yalnızca 'becerememişler be' diye düşündüren oyunlar değil, ulaştığımız son umduğumuz gibi çıkmayınca da hayal kırıklığı yaşayabiliyoruz sonuçta. "Ah keşke şu ölmeseydi", "tüh be oldu mu şimdi" dedirten oyunları da acımadan ekleyiverdim listeye. Tabi o noktada işin içine biraz da kişisel düşünceler girdi, hemfikir olmadıklarınızı veya "keşke şu da olsaydı" dediğiniz oyunları da duymak isterim.

Bir de bilmiyorum bunu söylememe gerek var mı ama oyunların sonlarından bahsedeceğimiz için bol miktarda spoiler diye haykıran yazılarla karşılaşacaksınız sevgili Oyungezerler. O yüzden aralarında henüz oynamadığınız ama oynamayı planladığınız bir isim görürseniz es geçebilirsiniz. Sonra "vay Eser abi oyun zevkimizi katletti" falan olmasın lütfen. Hoş listedeki en yeni oyun bile 5 yıllık ama ben yine de baştan uyarımı yapmış olayım. Hadi o zaman, başlayalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum