Sony, Corona Virüs Nedeniyle Pax East’e Katılmayacağını Açıkladı

Corona virüs bir programı daha vurdu...

Sony, önümüzdeki hafta düzenlenecek Pax East’e katılmayacağını açıkladı. Bir süre önce ise programda dikkat çekici bir şekilde yer alacaklarını belirtmekteydiler. Bu son dakika değişikliğinde corona virüs ile ilgili endişelerin etkin olduğunu da eklemiş durumdalar.

Playstation Blog’da yapılan paylaşımda, “Günden güne değişiklik arz eden durum nedeniyle en güvenli seçeneğin bu olduğunu düşünüyoruz. Programa katılımımızı iptal etmekten dolayı üzgünüz, fakat küresel işgücümüzün sağlığı ve güvenliği bizim en öncelikli meselemiz” deniliyor.

Pax East ABD’deki en önemli oyun organizasyonlarından birisi, her yıl on binlerce kişiyi bir araya getiriyor. Sony, merakla beklediğimiz yapımlarından The Last of Us Part II için önemli bir sunum yapmaya hazırlanıyordu, oynanabilir demosuyla programda yer alacaktı. Ayrıca Dreams, Marvel’s Iron Man VR, Nioh 2, Doom Eternal ve Spelunky 2 de Sony programında yer alacak oyunlardandı.

Sony, programa katılmayacağını açıklayan ilk firma oldu. Bunun devamı gelir mi, iş ertelemeye kadar gider mi, bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum