Sony, Katılmadığı E3 2019’un En Popüler 3. Firması Olmayı Başardı

Güldürürken düşündürdü :)

Sony, geçtiğimiz yıl sonunda yaptığı açıklamayla E3 2019’da yer almayacağını ilan etmişti. Bunun ardından E3’ün bu yıl nasıl geçeceği ve Sony’nin ne gibi planları olduğu merak edilmeye başlandı. En azından E3 ile ilgili yanıtımızı almış bulunuyoruz. Sony’nin planları için ise, yılın geri kalan döneminde ne yapacaklarını beklemeye devam ediyoruz.

Sony, E3’te yer almasa da kendinden bahsettirmeyi başarıyor. Nitekim paylaşılan bir bilgi bu konuda ne kadar başarılı olduklarına da işaret ediyor. Nintendo ve Xbox’ın ardından E3’ün en popüler 3. firması olmuş durumdalar.


Peki nasıl oluyor da böyle bir tablo ortaya çıkıyor? Aslında gayet basit. Sony yer almasa da E3’ün merakla beklenen oyunlarının önemli bir bölümü PS4 için de çıkıyor, hatta bazıları sadece PS4 için çıkacak. E3 gösterimi merakla beklenen Cyberpunk 2077, PS4’e de çıkacak mesela.

Star Wars Jedi: Fallen Order, Watch Dogs Legion, Gods & Monsters, Deathloop gibi oyunlar da bu grupta yer alıyor. Marvel’s Avengers’ın PS4’e özel içeriklerle geleceği duyuruldu. Final Fantasy VII Remake, PS4’e özel çıkış yapacak. Dolayısıyla, hangi oyun konuşulursa konuşulsun, Sony’den de bahsedilmiş oluyor haliyle.

Acaba Sony yetkilileri de böyle bir tablo öngörüp E3’e katılmalarına gerek olmadığına mı karar verdiler, ne dersiniz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum