4K Yayılıyor: Sony FMPX1

Sony'nin bu yeni ürünü, salonunuza ve 4K televizyonunuza çok yakışacak.

Yukarıdaki spotu içtenlikle söylemek isterdim ama biliyorsunuz, hiç birimizin babası arap şeyhi değil. Ya da ne bileyim, Mısır'da ölen amcamızdan miras kalmıyor bizlere hiç (hayatlarımız çok tekdüze ve paramız yok kısacası). O nedenle idare ediverin diyor ve daha fazla moral bozmadan habere geçiyorum.

Tüm bu tatavayı yapmamın nedenini kimileriniz çözdü. Sony'nin özel siparişle alınabilen ve 80.000+ bir fiyat etiketine sahip olan 4K televizyonunu hatırlarsınız belki; hah işte nedeni bu. Çünkü bu oynatıcıdan tam manasıyla faydalanmak için bir 4K televizyona ihtiyacımız olacak. Elbette ucuza, farklı markaların farklı modelleri de var (40.000TL mesela); ancak onlara da Anadolu'nun farklı köşelerinde alınabilecek bir evle/orta sınıf ve sıfır kilometre bir otomobille aynı fiyat etiketini taşıyorlar.

Bu sefer konuya geçiyorum... Sony'nin 699$'lık bu son derece şık 4K medya oynatıcısı, yanında 10 adet sağlam filmle geliyor hem de: Bad Teacher, Battle: Los Angeles, The Bridge on the River Kwai, Salt, The Karate Kid (2010), Taxi Driver, That's My Boy, The Amazing Spider-Man, The Other Guys ve Total Recall (2012). Sony'nin 4K içerik sunacak olan servisi içinse, kullanıcıların biraz beklemesi gerekecekmiş.

Bekleriz yahu sorun değil. Bir 5-10 seneye fiyatlar ucuzladığında Sony'nin servis iyice yerine oturur, hatta yeni servisler çıkar. Acelemiz yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum