Sony'nin Marvel Evreni, Into The Spider-Verse Yazarlarına Emanet

Sony güzel işler yapıyor

Spider-Man: Into the Spider-Verse dünya genelinde vizyona girdiği andan itibaren büyük beğeni topladı. Filmin bu başarısı bir de Oscar ödülüyle taçlandırıldı. Into the Spider-Verse'ün yaratıcı ekibi olan Phil Lord ve Chris Miller ikilisi de bu başarının meyvelerini toplamaya başlıyor.

Gelen haberlere göre Sony, iki yapımcıyla 5 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Sony, yaratacağı yeni Marvel Evreni'nin başına Phil Lord ve Chris Miller'ı atadı. Sony'nin sinemada oluşturduğu Spider-Man'siz Spider-Man Evreni, Venom ile oldukça başarılı bir başlangıç yaptı. Venom'u Jared Leto'nun başrolünde oynayacağı Morbius filmi takip edecek. Zaten Sony'nin uzun zamandır bir Spider-Man evreni üzerinde çalıştığını biliyorduk. İkilinin göreve başlaması da çıkacak işlerin kalitesi açısından oldukça umut verici gözüküyor.

İşin Marvel tarafında bir komedi ve drama projesinin başında da yer alacak olan Lord ve Miller, ayrıca diğer tüm Marvel-Sony işlerinin de sorumlusu olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan ikili, "Sony Pictures bünyesinde yer alan herkese bizimle iş birliği yaptıkları için şükran duyuyoruz. Bizim hedefimiz birlikte olağanüstü ve en yüksek kalitede işlere imza atmak. Ayrıca öyle işler çıkaracağız ki gözlerinize, kulaklarınıza ya da nerenize isterseniz oranıza inanamayacaksınız!" diyerek Sony ile birlikte bir Marvel Evreni geliştirmekten duydukları mutluluğu belirttiler.

Sony Pictures'ın Televizyon şubesinin başında bulunan Jeff Frost da ikiliyle çalışmaktan duydukları mutluluğu belirtti. "Phill ve Chris dokundukları her şeyi yeniden tasarlıyorlar. Bu televizyon ya da animasyon olabilir fark etmez. Onlar kendilerine has bir stile sahipler. Bu iki şahane yaratıcıyla çalışacağımız için çok heyecanlıyız. İkisinin de katkılarıyla birlikte televizyonun her alanında, komedi, drama, animasyon ve ötesinde çok güzel işler ortaya çıkaracağız." dedi ve Into the Spider-Verse'ün yaratıcıları Phil Lord ile Chris Miller'dan övgüyle bahsetmeyi ihmal etmedi.

Bakalım Spider-Man: Into the Spider Verse ile yakalanan büyük başarı, Sony'nin yeni nesil Marvel Evreni ile devam edecek mi? Zira Sony'nin bu konuda ciddi bir atılımı olduğunu görüyoruz, umarım ortaya çıkan işler Into the Spider-Verse kalitesine yakın olur, biz de keyifle izlenecek içeriklere kavuşuruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum