Sony, PlayStation'ın Yeni Döneminde Daha Fazla Multiplayer Exclusive İstiyor

Sony, daha fazla exclusive'in peşinde

Geçtiğimiz yılın en çok satan konsolu ünvanını kazanan PlayStation 4, çıktığı günden beri toplamda 91 milyon ünite satış yapmayı başarmış durumda. Özellikle God of War, Spider-Man, Bloodborne gibi tek kişilik özel oyunları ile dikkat çeken PlayStation, gözünü çoklu oyunculu oyunlara dikmiş durumda.

Sony Interactive Entertainment'ın patronu Shawn Layden, Business Insider'a verdiği röportajda, PlayStation'ın geleceğinde daha fazla çoklu oyunculu oyunların bulunacağını açıkladı. GTA 5 Online, Call of Duty ve Fortnite gibi oyunları örnek gösteren Layden, PlayStation'ın yeni bir evreye gireceğini ifade etti.

Aynı röportajın içerisinde PlayStation 5 ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Layden, oyun üreticilerinin lokal çoklu oyuncu (couch co-op) sistemlerine geri dönmesi gerektiğini de belirtti.

PlayStation'ın kendisine özel bir çoklu oyuncu oyun istediği ortada. Sony, Nintendo ve Microsoft tarafından domine edilen oyun konsolu sektörü, yeni nesli ile birlikte rekabeti bir tık öteye taşıyacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum