Sony'nin Sinister Six Planları Devam Ediyor

Spider-Man'siz Spider-Man evreninde düşmanlar bir araya geliyor!

Sony'nin Spider-Man filmleri pek iyi sonlarla bitmedi, Tobey Maguire'ın başrolünde oynadığı Sam Raimi üçlemesi özellikle ikinci filmle (ki benim için halen en iyi Spider-Man 2 filmi Spider-Man 2) gönüllerimizi çalsa da, üçüncü film serinin sonunu getirmişti. Ardından gelen Andrew Garfield'ın Amazing Spider-Man dönemine ise hiç değinmiyorum bile... Fakat Sony hatalarından ders çıkarmış gözüküyor ki yepyeni bir Spider-Man evreni hazırlığına girdi, Venom ile bunun tohumları atıldı ve geri dönüşler oldukça olumlu.

Sony'nin bu evren için hazırladığı belki de en önemli proje ise Sinister Six filmi. Tabii bu film asıl olarak Amazing Spider-Man 2'den sonra çekilecekti fakat o film büyük bir fiyasko olunca, her şeye sil baştan başlanıldı. İyi de oldu. Drew Goddard, Amazing serisinin 3. filmi olacak şekilde bir senaryo yazmıştı fakat bu planlar iptal oldu. Yine de gelen haberler olumlu yönde. Sony'nin başındaki isimlerden Amy Pascal, Sinister Six projesinin halen hayatta olduğunu belirtti. Hatta Goddard'ın yazdığı senaryoyu hayata geçirmeye hazır olduklarını da ekledi.

Goddard'ın şu an için elinde bir X-Force projesi bulunuyor fakat Disney-Fox anlaşmasından sonra böyle bir film hiç olmayabilir de, eğer X-Force filmi iptal edilirse Drew Goddard'ı bir Sinister Six filmi çekerken görebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum