Sony'nin Venom'u Belli Oldu - Tom Hardy!

Belki de en doğru isim, ne dersiniz Oyungezerler?

 Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni'ne başarılı bir giriş yapmasıyla birlikte Sony de kendi çizgi roman sinema evrenini kuruyor. Bunun en büyük adımını ise Venom ile atacaklarını duyurmuşlardı zaten.

Dün gece ise Venom'u Tom Hardy'nin oynayacağı açıklandı. "Hype" yapma zamanı, çünkü Venom'a beyaz perdede hayat verecek oyuncu Tom Hardy'nin ta kendisi! Spider-Man'in meslektaşı, gazeteci Eddie Brock'un Venoma'a dönüşmesini konu alacak filmin yönetmenliğini ise Zombieland ve Gangster Squad'dan tanıdığımız Ruben Fleischer yapacak.

> Spider-Man'in En Büyük Düşmanı Venom'un Filmi Geliyor!

Tom Hardy de bu müjdeli haberi resmi Instagram hesabından duyurdu. Tom Hardy'yi daha önce Batman The Dark Knight Rises'da Bane'i oynarken görmüştük, yani kendisi çizgi roman ortamlarına uzak biri değil. Üstelik Mad Max ve Inception gibi farklı konseptlerde, fantastik diyebileceğimiz yapımlarda da rol aldı. Hatta kendisi az kalsın Suicide Squad'da Rick Flagg'i oynayacaktı. İyi ki oynamamış diyoruz tabii bu noktada. 

tom-hardy-venom-instagram

Buna ek olarak Sony, filmle ilgili bir detayı da bizlerle paylaştı. Yapılan açıklamaya göre Hardy'nin canlandıracağı Edie Brock, Venom simbiyotu ile bir iletişim ve ilişki içerisinde. Bu sayede onu kontrol edebiliyor. Simbiyot ve Eddie arasında bir uyum var demek oluyor bu da. Ancak normalde bu uyumu getiren şey ikisinin de Spider-Man'e karşı duyduğu ortak nefretti. Sony'nin sinematik evreninde Spider-Man olmayacaksa bu ikiliyi uyum içerisinde hareket ettirecek detay ne olabilir merak ediyorum.

sinema-14-super-kahraman

Aynı zamanda filmin Marvel Sinematik Evreni'nden tamamen bağımsız olduğu ve Tom Holland'ın Spider-Man'ini bu filmlerde görmemizin zor olduğu belirtilmiş. Hatta adı bile geçmeyebilirmiş. Bununla birlikte filmin muhtemelen 18 + olacağı da konuşuluyor. Sam Raimi'nin Venom'u Spider-Man 3'te ağır bir şekilde harcayışı gözlerimin önüne geliyor. Resmen doyamamıştık ve Sony bu sefer karaktere hakkını verecek gibi gözüküyor. 

Kim bilir, belki gelecekte bir şekilde bu hikaye de Marvel Sinematik Evreni'ne bağlanır, Spider-Man vs Venom tadında bir film izleriz.

Venom, Türkiye'de 5 Ekim 2018'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum