Sony, Paris Games Week'te Büyük Duyurular Yapmaya Hazırlanıyor

Takvimleri ayarlayın

2010 yılından beri Ekim ayı sonunda Paris'te düzenlenen Paris Games Week'e Sony'nin damga vurma ihtimali çok büyük sevgili Oyungezerler. Sony'nin zaten Avrupa'nın en önemli video oyun fuarlarından biri olan PGW'de büyük bir etkinlik düzenleyeceğini ve E3'tekine benzer özel bir konferansla karşımızda olacağını öğrenmiştik. Sony konferansın tarihini unutmamıza izin vermek istemiyor, çünkü resmi PlayStation hesabından atılan bir tweet 30 Ekim'de bizleri büyük oyun duyurularının beklediğini söyledi.

Konferans PlayStation'ın Twitch, YouTube ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlanacak ve biz de heyecanla Sony'nin patlatacağını umduğumuz bombaları bekleyeceğiz.

Sony daha önce de PGW'yi önemli duyurular için kullanmıştı; örneğin 2015 yılında fuarda Detroit: Become Human, Matterfall ve Until Dawn: Rush of Blood ilk kez duyurulmuştu ve Horizon: Zero Dawn'dan da yepyeni videolar izlemiştik. Her ne kadar "büyük oyun duyuruları" ile kast edilen şeyin DLC veya içerik paketleri olma ihtimalini göz ardı etmemek lazımsa da ben en azından iki yeni oyun duyurusuyla karşılaşacağımızı tahmin ediyorum.

Neyse ki tüm bunları öğrenmemize artık bir aydan kısa bir süre kaldı, fuar tarihi yaklaştıkça Sony merak uyandırıcı yeni mesajlarla karşımıza çıkabilir gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum