Sony, Sınırlı Üretim The Last of Us Part II PS4 Pro Paketini Duyurdu

PS4’e veda versiyonları geliyor

The Last of Us Part II ile buluşmamız adım adım yaklaşırken, Sony, tanıtım videolarının arasına bir de TLoU 2 temalı özel versiyon PS4 Pro duyurusu sıkıştırıverdi.

“Limited Edition The Last of Us Part II PlayStation 4 Pro Bundle” ismiyle tanıtılan bu özel paket, oyunun çıkışıyla birlikte piyasada yerini alacak. Paket içerisinde üzerinde Ellie’nin dövmesi işlenmiş bir PS4 Pro, Limited Edition DualShock 4, The Last of Us Part II fiziksel kopyasının yanında TLoU 2 dinamik teması ve avatarlar gibi dijital içerikleri indirmek için bir kod yer alacak.

Bu paketin Türkiye fiyatı henüz belli değil ancak ABD fiyatı’nın 400$ olacağı belirtiliyor. Paket içerisindeki özel versiyon DualShock 4, ayrı olarak da satın alınabilecek; bunun fiyatı ise 65 $. Bu kontrolcünün üzerinde de Ellie’nin dövmesine ve TLoU 2 logosuna yer verilmiş.

PS4 Pro için son özel versiyon mu olur, bir başka versiyon da gelir mi (Ghost of Tsushima versiyonu), bununla ilgili bir açıklama yok. Bu sorunun cevabını önümüzdeki günlerde alacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum