Sony, Uncharted'ı Yeni Bir Sinema Markası Olarak Açıkladı

Usta bizim bir oyun serisi vardı, o ne olacak?!

Oyunların sinema filmine ya da televizyon dizisine adapte edilmesi biraz gerici bir durum. Çünkü size yaklaşık 10 saatte verilmek istenen bir hikayeyi kısaltıp 2 saate indirgeyince büyük boşluklar oluşuyor. Sony'nin yeni gözdesi Uncharted da benzer dertlere sahipti. Epey karışık yorumlar alan filmin gişe gelirleri ise Sony'i tatmin etmiş. Özünde bir oyun serisi olan Uncharted'ın devam oyunlarının geleceğiyle ilgili ise henüz hiçbir açıklama yok...

Şirket CEO'su Tom Rotham filmin ardından, "Uncharted artık şirket için yeni bir film markası." diyerek bu durumu doğruladı. Halen vizyonda olan film an itibariyle dünya genelinde 140 milyon dolar civarı bir gişe geliri elde etti. Henüz ufukta resmi bir Uncharted 2 duyurusu yok ama bu açıklamaların ardından yakın zamanda bu haberi de duyarız gibi gözüküyor. Zaten Tom Holland ile harika bir birlikteliğe sahip olan Sony, genç aktörü kolay kolay bırakmaz. 

Filmde yer alan jenerik sonrası sahneler potansiyel bir devam filminin fitilini de ateşlemişti. Şimdi bu açıklamayla birlikte gözler yeniden Sony'e döndü. Ancak gelen haberlere göre filmin yönetmeni Ruben Fleischer'ın yeniden seriye dönüp, dönmeyeceği henüz belli değil. Stüdyonun Tom Holland önderliğinde yeni bir Spider-Man üçlemesi yapmak istediğini de biliyoruz. Bunun üzerine bir de Uncharted üçlemesi Sony/Tom ortaklığı için maddi anlamda zirve yapabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum