South Park: Fractured But Whole Yapımının Tamamlanışını Kendine Yakışan Bir Videoyla Kutladı

South Park'tan Kanye'ye selam

South Park: Fractured But Whole'un yapımı oyunun çıkmasına daha bir ay kala tamamlandı ve oyun 'gold' statüsüne erişti. E haliyle South Park gibi bir oyunun bunu kendine has bir tarzla kutlamasını beklersiniz değil mi? Evet, zaten oyun da tam olarak bunu yapıyor.

Aşağıda izleyeceğiniz fragman güya oyunun gold statüsünü kutluyor olsa da aslında bununla uzaktan yakından alakası yok (balığın boynundaki altın kolye hariç, ama buradan da nasıl bağlantı kuracaksınız ki). Videoda ortada bir balık var, annesinin cennete gitmesi için sizden yardım istiyor, arada bir Sea-man esprisi var, gey balık var, gaz çıkaran tek boynuzlar falan. Anlatması zor yahu, izlemeniz lazım.

İzlediniz ama belki de bağlantıyı kaçırdınız, hemen anlatayım. Malumunuz South Park popüler kültürle her fırsatta kendince dalgasını geçen bir yapım ve bu video da aslında doğrudan Kanye West'e gönderme yapıyor. Kanye West geçen sene üzerinde çalıştığı Only One isimli video oyununun fragmanını göstermişti ve o videoda Kanye'nin bir tek boynuz üzerinde cennete giden annesi falan vardı. Zaten bu videodaki balık olayı da 13. sezondaki 'Fishsticks' bölümüne dayanıyor, o bölümde yine Kanye'nin bir şarkısıyla dalga geçiliyor ve Kanye'ye gey balık deniyordu. Yani oyunun bu yeni videosu ortalığı biraz karıştırma potansiyeline de sahip.

South Park: Fractured But Whole planlandığı gibi 17 Ekim'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Oyunun minimum sistem gereksinimleri beklediğimiz üzerinde çıkmıştı, alıp almayacağınıza karar vermeden önce bu gereksinimlere bir göz atsanız hiç fena olmayabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum