Söylenti: Resident Evil 8, Üçüncü Şahıs Kamerasına Geri Dönecek

Neler oluyor hayatta? 

Capcom, Resident Evil 7: Biohazard'ın yakaladığı başarıyı tekrarlamak istiyor. Söylentilere göre şimdilerde erken geliştirme sürecinde olan Resident Evil 8, RE2 Remake'ten tanıdığımız mekanikleri kullanacak. 

Twisted Voxel'in haberine göre Resident Evil 8'in geliştirme süreci çoktan başlamış durumda. Sızdırılan bilgiler daha önce Resident Evil 2 demosu hakkında "doğru" iddialarda bulunan Evil VR'dan gelmiş. Yani bilgilerin gerçeklik payı olabilir.

Bunu aradan çıkardığımıza göre elimizdeki parçalara bakmanın vakti geldi. Öncelikle oyunun "içerisinde gizli bir laboratuvar bulunan terkedilmiş bir adada" geçeceği söyleniyor. Hikaye "Eveline'in yaradılış hikayesine ve benzer biyolojik silahlara" odaklanacak.

Bir diğer iddiaya göre RE 3.5 demosundaki 'hook-man' adı verilen karakter geri dönecek. RE2 Remake'teki Tyrant'ın rolünü üstleneceği söylenen Hook-Man, bize korkunç dakikalar yaşatacak.

Demodaki hook-man

Aynı habere göre Resident Evil 8'in içerisinde halüsinasyonlar büyük rol oynayacak. Bu mekanik oyuncuların sürekli tetikte kalmasını sağlayacak.

Henüz Capcom tarafından doğrulama gelmemiş olsa da RE2'nin sevilen üçüncü şahıs kamera sisteminin de Resident Evil serisine geri döneceği söyleniyor.

Henüz birer söylenti olan bu ifadelerin tamamına dikkatle yaklaşmak gerek. RE2: Remake'in yapımcısı Yoshiaki Hirabayashi, geçtiğimiz günlerde "talebe göre" Resident Evil 3: Remake'i üretebileceklerini söylemişti. Eğer RE8 hakkındaki haberler doğruysa, kendisini ancak RE3: Remake'ten sonra görebiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum