Söylenti: Spider-Man Homecoming’de Mary Jane’i Oynayacak İsim Zendaya!

Kim dedin kim kim???

Captain America: Civil War’un en çok merak edilen ve film gösterime girdikten sonra en çok sevilen karakteri şüphesiz Tom Holland’ın canlandırdığı genç Peter Parker, nam-ı diğer Spider-man’di. O nedenle Spidey’in tüm hayranlarının gözleri şimdi kendisi başrol olarak göreceğimiz Homecoming filminde.

Aslında filmin kadrosu oluşmaya başladığından beri her şey güzel gidiyordu. Ünlü oyuncu Michael Keaton’ı Akbaba (Vulture) rolünde göreceğimiz söyleniyor, Robert Downey Jr. da kadroda.

Gel gelelim bugün yapılan bir açıklamayla Darth Vader’ın o ünlü Noooooooo! pozunu birebir verdim ekran başında. Neden? Çünkü The Wrap’ın yaptığı özel habere bakılırsa filmde Peter’ın sevgilisi, gönüllerin kızıl saçlı, yeşil gözlü afeti Mary Jane Watson’ı oynayacak isim Zendaya oldu!

mary-jane-zendaya-001

Sony ve Zendaya’dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi, ama The Wrap bu bilgiyi projeyle yakından ilgili olan iki kişiden aldığını iddia ediyor.

Yanlış anlaşılmasın, siyahi insanlarla hiçbir problemim yok. Ama 1966’dan beri kızıl saçlı ve beyaz tenli olan, tüm Spidey hayranları için apayrı bir yere sahip MJ’yi de politik doğruculuğa kaptırdık ya… yemişim öyle filmi!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum