Söylentiye Göre Apex Legends'a Gelecek Hafta Battle Pass ve Yeni Efsane Octane Gelecek

Sızıntıların yeni adresi

Apex Legends son dönemde o kadar popüler oldu ki ortalıkta gerçek mi, yoksa uydurma mı olduğu belli olmayan çok sayıda söylenti dolanıyor. Bu söylentilerin de önemli bir kısmı oyuna eklenecek olan yeni efsaneler hakkında elbette. Örneğin oyuna Prophet isminde bir efsanenin katılacağı söylentisi bir süredir ortalıkta dolanıyordu, sonrasında buna Octane ismindeki yeni efsane katılmıştı.

Prophet hakkında son zamanlarda pek bir şey duymasak da Octane ile ilgili resim ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Başlarda bu sızıntının da çok güvenilir olmadığını düşünsek de Daily eSports'a konuşan bir kaynak Octane'in gerçekten de yeni kahraman olduğunu ve çok yakında Apex Legends'a teşrif edeceğini söylemiş.

Kaynağa göre Octane, oyunun çok yakında çıkacak olan Battle Pass'inin promosyonunda kullanılacak ve Apex Legends'ın ilk sezonuna katılacak. Dahası, aynı kaynak oyunun Battle Pass tarihini de net olarak vermiş: 12 Mart.

Octane'ın pasif yeteneği zaman içinde sağlık iyileştiren Swift Mend, taktik yeteneği %10 sağlık karşılığında sekiz saniyeliğine hız artışı sağlayan Adrenaline Junkie ve ultimate yeteneği ise kendisini (ve muhtemelen yakındaki oyuncuları) havaya fırlatabilecek Launch Pad.

Söz konusu kaynak Daily eSports'a daha önce sızan Octane görselinin de tam halini sunmuş, onu da aşağıda görebilirsiniz:

apex-octane-1

YORUMLAR
Parolamı Unuttum