Space Jam 2'de Don Cheadle'ın Gizli Rolü Belli Oldu

War Machine'den basketbol kortlarına

1990'lı yıllara damga vuran Space Jam'in devam filminin gelecek olması hem sinema hem de basketbol hayranlarını epey heyecanlandırmıştı. İlk filmde Michael Jordan basketbol yetenekleriyle Sevimli Kahramanlara yardım ediyordu, yeni filmde ise Bugs Bunny ve arkadaşlarının imdadına yetişecek isim LeBron James olacak. Filmde ayrıca başka ünlü kadın ve erkek basketbol oyuncuları da yer alacak.

Filmin en merak edilen oyuncularından birisi ise Don Cheadle idi. Canlandıracağı karakter bugüne kadar bir sır olsa da, son gelen haberler rolünü belli ediyor.

Black Monday dizisinin Don Cheadle ile birlikte yıldızı olan Paul Scheer yaptığı açıklamada Cheadle'ın rolünü açıklamış. "Aslına bakarsanız benim birlikte Black Monday'i yaptığım Don Cheadle, Space Jam filminde kötü adamı canlandıracak." diyen Scheer biraz gaf yapmış gibi gözüküyor. Daha önce Marvel Sinematik Evreni içerisinde James Rhodes'u ya da kod adıyla War Machine'i de canlandıran Don Cheadle'ı bu kez basketbol sahalarının kötü adamı olarak izleyeceğiz.

Normal şartlar altında 16 Temmuz 2021'de vizyona girmesi beklenen Space Jam 2 ile ilgili yeni bir açıklama henüz yapılmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum