Spelunky 2’den Yeni Ekran Görüntüleri ve Bilgiler Geldi

Çıkış tarihi halen belirsiz.

İlk oyun çıkalı 12 sene, Spelunky 2 duyurulalı 3 sene oldu sevgili Oyungezerler. Yavaş yavaş unutulmaya başlanmışken, geliştirici ekip yine kendimizi gösterelim, oyunumuzu hatırlatalım demişler.

Mosmouth Studio’nun Başkanı Derek Yu, yeni oyun hakkında bazı açıklamalar yaptı. Yu, “Oyunun çıkış tarihini ilan etmek için henüz hazır olmasak da gittikçe yaklaştığımızı söyleyebilirim. Spelunky 2’nin en derin bölümlerine geçmiş bulunuyoruz” diyor.

PlayStation Blog’da paylaşılan açıklamada, devam oyunu ile ilgili bazı detaylar ve yeni ekran görüntüleri paylaşılmış durumda.

Spelunky 2

Yu; oyunun daha hoş görünmesi için bölümlere daha fazla detay katıldığını, ilk oyundan devralınan kısımların da daha iyi görünmesi için gayret gösterildiğini belirtirken, yıldırım ve su efektleri gibi detayların üzerinde durulduğunu, dinamik, yaşayan bir dünya hissiyatının verilmeye çalışıldığını da ekliyor.

İlk oyunun çok oyunculu modu Deatmatch de genişletilirken, Adventure modundaki ilerlemenin ise daha çok “arkadaşlar ve aile ile küçük bir topluluk inşa etmek” gibi olduğunu söylüyor Yu. Oyunun ses, günlükler ve menü kısımlarında da geliştirmeler yapıldığını not etmiş kendileri.

Spelunky 2 için çıkış tarihi 2019 olarak duyurulmuştu, ancak sonradan ertelendi. Kendilerini 2020 içerisinde bekliyorduk, ama bu konuda net bir açıklama yapılmış değil. Ne zaman gelecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum