Splatoon 3, Eylül’de Çıkacak Oyunlar Arasına Katıldı

Renk cümbüşüne hazır mıyız?

Geçtiğimiz yıl duyurulan Splatoon 3'ün çıkış tarihi belli oldu. Nintendo twitter hesabından yapılan paylaşımla oyunun daha önce söylendiği gibi yaz aylarında değil de Eylül ayında geleceğini öğrenmiş olduk; duyuruya yeni bir fragman da eşlik etti:

Fragmanda, oyunun 4v4 Turf War modundan bir bölüm görüyoruz; arkadaşlarınızla birlik olup rakiplerinizi alt etmeye çalışacağınız online modu da diyebiliriz. Bunun haricinde oyunun tek kişilik modu yerli yerinde duruyor, bir de Salmon Run modu geliyor. Videoda oyunun yeni mekanlarından Eeltail Alley ve yeni silahlarından Stringer da görünüyor. Aslında fragman zaten her şeyi anlatıyor; eğlenceli bir oyun olacağını tahmin etmek güç olmasa gerek.

Yeni oyunun çıkış tarihi duyurusuna bir başka bilgi daha eşlik etti; Nintendo Switch Online Expansion Pass aboneleri, bugünden itibaren Splatoon 2 Octo Expansion paketini ücretsiz olarak indirebilecekler. Ayrıca yeni oyun için ön siparişler de başladı.

Splatoon 3, 9 Eylül’den itibaren oyun severlerle buluşacak; ilgililerine ve aynı zamanda bütçesi de elverecek olanlara duyurulur :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum