Splinter Cell'in Kreatif Direktörü Ubisoft'a Geri Dönüyor

Ubisoft kürkçü dükkanı gururla sunar

Splinter Cell serisinin kreatif direktörlüğünü yapan, geçen yıl ise Ubisoft'tan ayrılarak Epic Games'e katılan Maxime Beland yuvaya geri dönüyor. Beland, Ubisoft'un yeniden yapılandırılan editör ekibinin başkan yardımcısı görevine getirilecek.

Ubisoft'un bu yeni editör ekibi, video oyun geliştirme ekibini yönlendirecek ve onlara rehberlik edecek. Dahası, Beland çok büyük ihtimalle kendi serisinin de liderliğini yapacak ve vizyonunu otonom bir şekilde yansıtabilecek. Beland'ın daha önce görev aldığı oyunlara bir göz atınca (ilk Assassin's Creed, Far Cry 4, Far Cry 5, Splinter Cell: Conviction, Splinter Cell: Blacklist) bu geri dönüşün ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz.

Ubisoft oyun yelpazesini daha da çeşitlendirmeye, geliştirme ekiplerini yönlendirerek birbirinin kopyası olmayan, benzersiz oyunlar geliştirmeye odaklanmış durumda. Bundan önce editör ekibinde genellikle birkaç kişinin fikri belirleyici olduğundan oyunlar arasında benzerlikler oluyordu, artık bu durumun önüne geçilecek.

Ubisoft ortaya koyduğu hedef için gerekli adımlar atmaya başlamış gibi, bakalım bunun sonucunda ne gibi oyunlarla karşılaşacağız?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum