Squadron 42'de Önemli Bir Eşik Aşıldı, Cilalama Süreci Başladı

Bütçesinin hakkını verecek mi bakalım?

Bugüne kadar topladığı 600 milyon doların üzerinde parayla video oyunları tarihinin en yüksek fonlamasına sahip olan oyunu Star Citizen'ın bağımsız olarak yayınlanacak olan tek kişilik hikaye modülü Squadron 42'de önemli bir eşik açıldı. Chris Roberts ve Cloud Imperium Games, Squadron 42'nin özellik açısından tamamlandığını, şimdi cilalama sürecine geçtiklerini açıkladı.

Squadron 42'nin özellik olarak tamamlanması gerçekten de büyük bir olay, çünkü bu aynı zamanda artık yavaş yavaş ufukta bir çıkış tarihi görme ihtimalimizin belirmesini sağlıyor.

"Cilalama aşamasına girerken artık benzersiz bir sinematik macera sunmak adına oynanış deneyiminin tüm yanlarına ince ayar çekmeye ve optimize etmeye odaklanmış durumdayız. Bu önemli eşiği kutlamak adına geliştirici ekibimizin liderlerini dünyanın dört bir yanından bir araya getirdik ve bunun ne anlama geldiğini paylaştık" diyor Cloud Imperium.

Aşağıdaki video Squadron 42'nin kat ettiği yolu gözler önüne seriyor ki birkaç ufak pürüz dışında (karakter ifadelerinde hala bir donukluk olduğunu düşünüyorum) gerçekten de çok iyi görünüyor:

Bu 26.5 dakikalık videoda Gillian Anderson, Mark Hamill, Gary Oldman, Mark Strong, John Rhys-Davies ve Liam Cunningham gibi ünlü isimleri görmek mümkün.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum