Square Enix'ten Sürpriz - Left Alive Duyuruldu

Square Enix beklenmedik bir oyunla karşımıza çıktı

Square Enix, Sony'nin bugünkü Tokyo Game Show konferansında sürpriz bir açıklama yaptı ve yepyeni oyunu Left Alive'ı tadımlık bir fragman eşliğinde duyurdu.

Left Alive'ı Armored Core ile tanıdığımız Toshifumi Nabeshima yönetiyor. Projede karakter tasarımcısı olarak Metal Gear Solid ve Zone of Enders'in ortam ve karakter çizimlerini hazırlamış olan Yoji Shinkawa ve Final Fantasy ve Kingdom Hearts gibi oyunlarda çalışmış olan yapımcı Shinji Hashimoto gibi isimler de görüyoruz. Kardıda Xenoblade Chronicle X, Ghost in the Shell ve Mobile Suit Gundam 00'da mech tasarımcısı olarak görev yapan Takayuki Yanase'nin de bulunması oyunda bir şekilde mech'lerin bulunacağına dair bir işaret olabilir.

Oyunun türünün hayatta kalmaya dayalı, aksiyon FPS olduğu söyleniyor ve PlayStation 4 ve PC için 2018 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. Oyunla ilgili daha detalı bilgiler de Tokyo Game Show 2017'nin ilerleyen günlerinde açıklanacakmış.

Fragmandan çok fazla bir şey anlamasak da oyunun kıyamet sonrası bir dünyada geçeceğini görebiliyoruz, işin içinde mech'ler de varsa keyifli bir oyun olacağı kesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum