Square Enix'in Babylon’s Fall ile İlgili Planlarında Bir Değişiklik Yokmuş

Çıkmadık canlar ve kesilmeyen umutlar üzerine dokunaklı bir hikâye…

Babylon’s Fall’un bir hayal kırıklığı yarattığı su götürmez bir gerçek olarak karşımızda dururken, yapımcı ve dağıtımcı cephesinden, oyuna dair umutların kesilmediğine yönelik açıklamalar geliyor; söylenene göre oyunun geleceği tehlikede değil, başta planlandığı gibi ek içerikler üretilmeye devam edilecekmiş.

Babylon’s Fall; Metacritic’te en düşük ortalamaya sahip PS5 oyunu ve bu yılın en düşük ortalamalı oyunu olmuş durumda. SteamDB verilerine göre de gördüğü en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı 1.188 ve son 24 saat içerisinde gördüğü zirve 315 oyuncu. Bir live-service oyun için hiç de olumlu bir tablo sunmuyor. Ama anlaşıldığı kadarıyla Square Enix ve PlatinumGames henüz pes etmiş değiller.

Babylon’s Fall’un Twitter hesabından yapılan paylaşımda; NieR: Automata etkinliği duyurulurken, Babylon’s Fall’un geleceği ile ilgili de bir açıklamaya yer veriliyor. “Is the continuing service in danger?” (Oyunun geleceği tehlikede mi?) başlığıyla paylaşılan açıklamada; geliştirici ekipte bir küçülmeye gidilmesinin planlanmadığı, 2. sezon içeriğinin büyük oranda tamamlandığı, 3. sezon ve ötesi için çalışmalara başlandığı, oyuna yeni içerik eklenmeye ve oyunculardan alınan geri dönüşler ışığında geliştirmeler yapılmaya devam edileceği belirtiliyor.

Bu geliştirmeler ve ek içerikler Babylon’s Fall’u kurtarır mı yoksa bir süre sonra PlatinumGames ve Square Enix de teslim bayrağını açıp oyunun fişini çekerler mi, önümüzdeki aylarda hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
mokanalpa
21 Mart 2022 18:58

Oyuncuları dinleselerdi oyunu servis olarak çıkartmazlardı.bence oyuna girmwk için üyelik olayını kaldırsınlar yeter.çünkü o saçma japon sisteminde oyuna üye olmak çok zor.

Parolamı Unuttum