Square Enix’in E3 Sunumunda Guardians of the Galaxy Gösterilecek

13 Haziran’da güzel duyurular gelecek gibi

Pandemi sürecinin sonunun bir türlü gelmemesi nedeniyle dijital etkinlikler arasında yerini alan E3 2021, bizlere ne gibi sürprizler hazırlıyor, bunu görmek için çok az bir süre kaldı. Etkinlikte yerlerini alacak firmaların programları da peş peşe açıklanıyor. Bu firmalardan birisi de Square Enix.

13 Haziran’da gerçekleştirilecek Square Enix’in E3 programında Eidos Montreal tarafından geliştirilen yeni oyun, Babylon’s Fall ve Life is Strange: True Colors başta olmak üzere pek çok oyuna yer verileceği açıklandı. Ama bir de açıklanmayan kısımla ilgili bilgi var :)

Bloomberg’ten Jason Schreier; Eidos Montreal tarafından geliştirilen oyunun Guardians of the Galaxy olduğunu ve Square Enix’in E3 şovunun yıldızının da bu oyun olacağını söylüyor. Ne zamandır üzerinde konuşulan oyun en sonunda gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.

Bir başka iddia da sızıntı haberleriyle bilinen Navtra’dan gelmişti, o iddialarda da Eidos’un oyunundan bahsediliyor ve onun yanına bir de PS5’e özel olarak çıkacak bir Final Fantasy oyunundan bahsediliyordu.

Bütün bu haberleri göz önünde bulundurunca, Square Enix’in E3 gösteriminden beklentiler yükseliyor. Ne dersiniz, gelen duyurularla yüzümüz gülecek mi sizce?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum