Square Enix'in Final Fantasy 7 İçin Ürettirdiği Saatler Cep Yakacak

Paramı nereye harcayacağımı bilemedim diyenlere

Çıkışı Mart ayından Nisan ayına ertelenen Final Fantasy 7'nin tanıtımları hız kesmiyor ve Square Enix şimdi de farklı biçimde ilgimizi çekmeyi başardı. Square Enix mağazasında satışa çıkan yeni ürünler arasında birbirinden şık (ve pahalı) kolye, cüzdan, yüzük gibi ürünlerin arasına iki tane de saat eklendi ve bu saatlerin fiyatı tam tamına 2500$!

Seiko markası taşıyan bu saatler ünlü mücevher markası K.uno işbirliğiyle üretilmiş ve biri Sephiroth, diğeri ise Cloud Strife temalı.

Cloud tasarımında mavi safir renkli bir cam kullanılmış, Sephiroth tasarımı ise onyx siyah rengiyle ciddi anlamda güzel görünüyor :) Ama tabii pahalı bir zevk bu, bu saatlere o kadar parayı ancak Final Fantasy 7 ile yatıp kalkan zenginler verebilir.


Her iki saat de sınırlı üretim olarak satışa sunulacak ve 31 Mart 2020 tarihinde piyasada olacaklar. Yalnız saat için ön sipariş verip de ödeme yapan kullanıcıların siparişi iptal etme veya saati iade etme şansları olmayacak, Square Enix bu konuda da uyarısını yapmış. Aman dikkatli olun, sonra geri alamazsınız 15 bin liranızı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum