Star Citizen FPS Modu Star Marine Videosu Yayınlandı

Silahları hazırlayın Star Citizen FPS segmentine az kaldı.

Çıkışı yılan hikayesine dönen oyunlar arasında kimse Star Citizen'in eline su dökemez.

Sürekli gelen gecikmeler en azından yapımcı Cloud Imperium Games'in hatası sayılmaz. Çünkü yapılmaya başladığının açıklamasını izleyen süre zarfında oyunu destekleyen oyuncular sürekli yeni segmentler istedi. Gezegene inebilme ve FPS modu gibi. Star Citizen destekçilerinden muazzam para yardımı topladığı (100$ milyonun üzerinde bir rakam artık takip edemiyorum. Elon Musk'ın SpaceX'i 100$ milyon gibi bir rakamla kurduğunu düşünürseniz çılgınca bir miktar) için bütün bu istekleri teker teker hayata geçirmeye başladı ve bu da yapım sürecini uzattı da uzattı. Eğer herhangi yeni bir gecikme olmazsa oyunun 2018'in sonunda çıkması bekleniyor.

Star Citizen FPS modunun ilk yapım aşamalarını önceden izlemiştik. Her şey test sürecindeydi ve görüntüler tam oyun hissini yansıtmıyordu. Fakat 8 Aralık'ta gelecek 2.6 alfa güncellemesi ile oyuna eklenecek olan Star Marine segmenti sayesinde artık FPS olayının temelini çözmüş gibi görünüyorlar. Yayınlanan kısa video ile Star Citizen silahlı kapışmalarının neye benzediğini görebilirsiniz. Bana oldukça Call of Duty serisini hatırlattı diyebilirim.

Karanlık koridorları olan uzay üssü, camları kırıp uzayda giriştiğiniz silahlı çatışmalar aslen uzay simülasyonu olarak tasarlanan bir oyun için bence gayet tatmin edici seviyede.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum