Star Wars: Battlefront’un Senaryosundan Yeni Dedikodular

Tüm seriyi kapsayan bir senaryo mesela?

Star Wars hayranlarını ilgilendirecek olan yeni ihtimaller bir sitede kendilerini göstediler.

Making Star Wars, daha önce de güvenilir bilgiler vermiş olan bir site ama nihayetinde resmi ağızlardan açıklanmadığından, bu konulara hâlâ dedikodu olarak bakmamız lazım.

Oyunun tek kişilik ve çok oyunculu iki modu olacakmış ve tüm Star Wars film serisini kapsayacakmış. Yeni üçlemenin içeriği az olsa da, asıl ağırlık eski üçlemeye verilecekmiş. Tabii J.J. Abrams’ın başlattığı son üçlemeyle Return of the Jedi arasındaki içerikten de bir şeyler görecekmişiz. Hatta tek kişilik senaryonun sonu The Force Awakens’ın başlangıcına bağlanacakmış. Ama çok bir spoiler beklemeyin, nihayetinde oyun, filmden önce piyasaya çıkacak.

Hem İmparatorluk, hem de Ayrılıkçı tarafı gibi iki bakış açısından da oynayabilecekmişiz bölümleri. Üstelik yeni çekilen filme dair olan kısımlarda gördüğümüz ve oynadığımız karakterler aynen filmde var olacakmış. Return of the Jedi ve The Force Awakens arasında geçen bölümlerde ise soyadı Tarkin olan birisi bulunuyormuş (Grand Moff Tarkin’i hatırlarsınız eski üçlemeden).

Çok oyunculu kısım 64 kişiyi desteklerden uzay savaşlarını da unutmamışlar. Üçüncü filmi başındaki Coruscant Kuşatması gibi bölümler yer alacakmış.

Battlefront II’deki gibi bir “Kahraman” sistemi varmış. Puan biriktirerek bir kahraman karakteri oynayabiliyormuşuz. Sistem sürekli değiştirilmekle birlikte şimdilik herkesin maç başına en azından bir kere oynama şansı varmış.

DLC’ler konusunda ise tahmin edeceğiniz üzere EA elini boş tutmuyor. Beş DLC düşünülüyormuş ve hepsi tematik olacakmış. İlk birkaç tanesi The Force Awakens’a adanabilirmiş.

Dediğimiz gibi, burada yazanlar şimdilik hâlâ dedikodu seviyesinde. Çünkü EA ya da DICE’tan bir açıklama gelmedi. Ama eğer yarısı bile doğru çıksa, ortalık Star Wars hayranları için şenlenir resmen. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum