Star Wars Eclipse, TGA 2021’de Resmen Duyuruldu

Tam da tahmin edildiği gibi

Quantic Dream’in bir Star Wars oyunu geliştirmekte olduğu iddiaları aylardır gündemdeydi. Hatırlayanlarınız olacaktır, bundan birkaç hafta önce de bu oyunun adının Star Wars Eclipse olduğu, Yüksek Cumhuriyet devrinde geçtiği ve yıl bitmeden duyurulabileceği ile ilgili iddialar hakkında bir haber paylaşmıştık. Beklenen oldu; TGA 2021 töreninde resmi duyuru geldi:

Oyunun geçeceği Yüksek Cumhuriyet dönemi, Skywalker Saga olarak adlandırılan dönemden 200 yıl kadar öncesine uzanıyor. Oyunda hangi karakter(ler)i yöneteceğimiz açıklanmadı. Ama fragmanda uzaktan da olsa Yoda’yı görmek hoştu :) Eclipse’in aksiyon-macera türünde bir oyun olacağı daha önce de ileri sürülen iddialardandı, bu da teyit edilmiş oldu. Quantic Dream’in hikayeyi dallandırıp budaklandırma konusundaki tecrübesini buraya da yansıtmasını bekleyebiliriz. Bunun dışında elde pek de bir bilgi yok açıkçası, yine de heyecanlandırıyor, öyle değil mi?

Sinematik fragman paylaşılmasından da tahmin edebileceğiniz üzere, oyunun geliştirilme sürecinin çok erken aşamasındalar. Dolayısıyla, oyunun çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. Hangi platformlar için geliştirildiği konusunda da bir bilgi paylaşılmış değil. Elde pek bir bilgi olmassa da Güzel bir Star Wars oyunu daha geliyor gibi. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
mokanalpa
10 Aralık 2021 14:49

Umarım iptal edilmez.

Parolamı Unuttum