Star Wars Jedi: Fallen Order 2 İçin Çalışmalar Şimdiden Başladı

Gayet güzel olur...

Star Wars Jedi: Fallen Order çıkalı şunun şurasında bir ay kadar bir süre geçti. Ama bu durum, devam oyunu hakkında konuşulmasına mâni olmuyor. Nitekim Electronic Arts’ın yeni iş ilanları arasında yer alan bazı bilgiler de buna işaret ediyor.

EA iş ilanlarından bazılarında ‘Star Wars Team’ (Star Wars Ekibi) ibaresi görününce yeni bir oyun üzerinde çalışıldığı sonucu çıkartılıyor doğal olarak. Ekip için yazılım mühendisi, bölüm tasarımcısı ve karakter tasarımcısı arandığı görülen ilan metinlerinde Respawn Entertainment’a referans verilince akıllara gelebilecek fazla bir ihtimal kalmıyor, bütün emareler Jedi: Fallen Order 2’nin çalışmalarına başlandığına işaret ediyor.

Fallen Order oldukça iyi yorumlar ve oyunculardan gayet olumlu tepkiler alınca devam oyununun gelmesi de bir anlamda kaçınılmaz bir hal aldı. Bu ilanlar tabii ki oyunun resmi bir duyurusu sayılmaz. Sonuçta sürpriz bir şey de çıkabilir tabii. Ancak Fallen Order çıkmadan önce Respawn Entertainment yetkilileri, ilgili taraflarla birlikte yürüttükleri çalışmalarda Star Wars evrenine nasıl katkıda bulunduklarının, gelecek hikayelerde kullanılmak üzere ne tür içerikler ürettiklerinin altını çizmişlerdi. Dolayısıyla bu kadar malzemenin bir oyun için üretilmesi ve sonrasında kenara bırakılması pek makul görünmüyor. Bu çalışmalar belli ki uzun dönemli bir plan çerçevesinde hayata geçirildi. Oyundan beklenen başarı elde edilince de vakit kaybetmeden yeni oyun çalışmalarına başlandı.

Ne dersiniz sevgili Oyungezerler, resmi duyuru ne zaman gelir?

YORUMLAR
Ghost AssassiN
18 Aralık 2019 21:57

Artık oyunlar da film ve diziler gibi başarılı olduktan hemen sonra devamının geleceği onaylanır oldu [Örnek: Netflix dizi modeli :)].Bu bir yandan iyi olsa da bir yandan da insanı düşündürtüyor.Acaba yapmış olmak için mi yapılacak yoksa zaten planlar arasında var mıydı diye.

Neyse, hiç olmazsa ''EA'e güzel bir ders vermiş oldu'' diyebiliyoruz en azından.

Parolamı Unuttum