Star Wars Jedi: Fallen Order'ın İlk Fragmanı Gösterildi

Beklediğimiz Star Wars oyunu bu olabilir mi?

Geçtiğimiz yıl E3'te şöyle ucundan kıyısında kendisini gösteren, yine de merakla beklediğimiz oyunlar listesine adını yazdırmayı başaran Star Wars Jedi: Fallen Order hakkında yeni bir şeyler duymak isteyenler büyük bir hevesle Star Wars Celebration programını bekliyorlardı, beklediklerine de değdi gibi görünüyor.

Programda yerlerini alıp bir panel düzenleyen Respawn Entertainment ekibi, pek çok soruya cevap verdiler. Açıklamalarda özellikle altı çizildi, üstüne basa basa söylediler bu bir "Story Game" yani tek oyunculu, hikaye odaklı bir oyun olacak. Özellikle belirttikleri bir diğer nokta ise mikro ödemelerin, loot-box'ların olmayacağı, sonrasında da eklenmeyeceği idi. 

Oyunun ana karateri Cal Kestis'ten Purge Trooper'lara kadar pek çok detay bilgi verildi. Onları da sonraki haberlerimizde paylaşacağız elbette, ama dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakayım:

Videoda gösterilenler de panelde paylaşılanlar da umut verici. O özlemle beklediğimiz Star Wars oyunu sonunda geliyor gibi. Takvimlerimizde 15 Kasım'ı not edelim. Star Wars Jedi: Fallen Order; PC, PS4 ve Xbox One için çıkıyor. Merakla bekliyoruz. Çok yakında takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum