Star Wars Jedi: Fallen Order, Satış Hızıyla EA'de Yüzleri Güldürdü

Respawn'dan bir başarı öyküsü daha

Respawn Entertainment'ın yeni oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order oyunu merakla bekleyenleri üzmedi ve Respawn oldukça güzel bir oyunla karşımıza çıkmayı başardı. Bu başarı kendisini satış rakamlarında da gösterdi diyebiliriz çünkü Electronic Arts, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın bugüne kadar dijital olarak en hızlı satan Star Wars oyunu olduğunu açıkladı.

Kaldı ki Electronic Arts'ın Star Wars oyunlarıyla bağını biliyorsunuz, Fallen Order'ın diğer tüm oyunları gölgede bırakması önemli bir başarı.

Oyun ayrıca yayınlandığı ilk iki haftada, EA'in PC'de bugüne kadar bu süre içerisinde en çok satan Star Wars oyunu olmayı da başardı.

Yalnızca bu da değil, bu konsol neslinin en yüksek not ortalamasına sahip oyunu oldu ayrıca Fallen Order. Can da incelemesinde oyuna 8.5 puanı uygun görmüştü.

EA, bu bilgileri bir basın bülteni aracılığıyla paylaştı ama satışlar konusunda somut bir rakam vermedi, onu da eklemek gerekiyor.

Respawn da bu başarıdan oldukça mutlu. Respawn'ın başkanı Vince Zampella kendileri ve EA adına oyunculara teşekkür ederken, "Star Wars evreninde bir hikaye anlatmak en büyük hayalimizdi ve sizlerden aldığımız tepkiler olağanüstü. Jedi Fallen Order'ın çıkışı, The Mandalorian dizisinin başlaması ve Star Wars: The Rise of Skywalker'ın yakında vizyona gireceğini düşünürsek, bir Star Wars hayranı olmak için bundan daha iyi bir zaman olamazdı" demiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum