Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Şükran Günü Reklamı, Oyun Sonu Sürprizini Mahvetmiş

Tam bir reklam faciası

Biliyorsunuz Amerikalılar için Şükran Günü yılın en önemli günlerinden biri, hatta Kara Cuma alışveriş çılgınlığı da zaten Şükran Günü'nün bir gün sonrasında yaşanıyor. Firmalar da bu günü aynı Super Bowl finalinde olduğu gibi bolca reklamla değerlendiriyorlar ki Xbox da bunlardan biri.

Yalnız Xbox tarafından televizyonlara verilen Star Wars Jedi: Fallen Order reklamı beklenenin aksine çok ters tepkiler aldı çünkü oyunun sonundaki sürprizi mahvetti :)

Elbette henüz oyunu oynamadıysanız aşağıdaki reklamı izlemenizi önermiyorum ama çoktan oynadıysanız, oynamayacaksanız ya da umursamıyorsanız izleyebilirsiniz:

Bu sürprizin ne olduğunu buraya yazmak istemiyorum, çünkü istemsizce gözünüz falan kayarsa hayal kırıklığı yaşamanızı istmem ama zaten oyunu oynayanlar anlamıştır. Bu reklamdan kimin sorumlu olduğu konusunda da şüpheler var, sonuçta oyunun yayıncısı Electronic Arts ama reklamın yayınlandığı YouTube kanalı Xbox'a ait. Videonun altı da spoiler içeren cümlelerle dolu ve kimse de durumdan memnun değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum