Star Wars: The Rise of Skywalker'dan Yeni Bir Fotoğraf Yayınlandı

Kylo Ren'in öfkesi giderek büyüyor

Star Wars'ta büyük bir sona giderek yaklaşıyoruz. Disney'in 2015 yılında başlattığı yeni üçlemenin son filmi The Rise of Skywalker ile birlikte evrende çok ciddi bir değişim yaşanacak. Serinin dokuzuncu filminin ardından bambaşka bir yolculuğa çıkacağız. 

Skywalker efsanesinin sonuna yaklaşırken evrende bildiğimiz Skywalker sülalesinden iki kişi hayatta. Kylo Ren ve Prenses Leia. Bildiğimiz diyorum çünkü hala "Bakın Rey de aslında bir Skywalker!" diye karşımıza çıkabilirler. Filmden yayınlanan yeni bir fotoğraf ise Kylo Ren'i bir grup perişan olmuş Stormtrooper ile bir arada gösteriyor. 


Empire'ın haberinde Kylo Ren ile ilgili konuşan filmin yazarlarından Chris Terrio, "Ren maskesini çıkardığı zaman, Rey'e karşı başka hiç kimseye göstermediği kadar açık, savunmasız oluyor." demiş. The Last Jedi'da "Force Skype" ile sıkça konuşan bu ikili serinin dokuzuncu filminde de kilit role sahip olacak. Hatta bu sahnede Kylo'nun karşısındaki isim giderek güçlenen bir Rey olabilir.

The Force Awakens'ı da yöneten J.J. Abrams'ın yönetmenliğini yaptığı The Rise of Skywalker, 20 Aralık'ta vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum