Star Wars: The Rise of Skywalker'ın Yeni TV Reklamı, Sürpriz Bozabilir!

Palpatine'in büyük planı...

Star Wars Evreni'ni büyük bir sona getirecek olan The Rise of Skywalker'ın vizyona girmesine sadece bir hafta kaldı ve Star Wars hayranlarının bir çoğu için heyecan zirve yapmış durumda. Disney de bunun farkında ve yeni görüntülerle oldukça merak uyandıracak ve gaza getirecek içerikleri paylaşmaya hızla devam ediyor.

Filmden yayınlanan son televizyon reklamı ise heyecanı katlıyor. Ancak filmden tam anlamıyla keyif almak isteyenler için bu reklamı izlemek ve aşağısını okumak biraz sürpriz bozabilir, uyarımızı yapalım.

Videoda Kylo Ren'i Palpatine'in yanına giderken görüyoruz ve arkadan o sesi duyunca işler ciddiye biniyor. Tüm üçlemeyi hatta tüm Star Wars filmlerini bir sona bağlayacak olan filmde her şeyin arkasında Palpatine'in olduğunu da net bir şekilde anlıyoruz.

Kylo'ya söylediği "Sonunda çocuğum... Kafanın içinde duyduğun her ses bendim." demesi ve bunu yaparken Darth Vader ve Snoke seslerini kullanması işleri bambaşka bir boyuta getirdi. Bu durum epey sürpriz bozsa da filmle ilgili heyecanı da iyice yukarı çekmiş durumda. Bakalım 20 Aralık'ta hem Skywalker Ailesi hem de Palpatine adına bizleri nasıl bir son bekliyor olacak...
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum