Star Wars’un TV Reklamından ve Japonya Fragmanından Yepyeni Sahneler!

Ve karşınızda Maz Kanata… kısmen

Star Wars VII: The Force Awakens’ın son fragmanını izlemiş olabiliriz, ama televizyon reklamları daha yeni başlıyor. Filmin gösterime girmesine yaklaşık bir ay kala Güç de bize televizyon ekranlarımızdan fısıldamaya başladı.

Dün gösterime giren ilk İngilizce reklamda Han Solo, Rey ve Finn’e ait farklı ama kısa sahnelere ilk kez göz atma fırsatı yakalıyoruz. 

Ayrıca Maz Kanata adlı bir uzay korsanını canlandıracak olan Lupita Nyong’o’nun sesini de ilk defa bu reklamda duyuyoruz.

Geçtiğimiz hafta sonu Japonya’da yayınlanan fragmansa yeni sahneler açısından çok daha doyurucu ve zengin. Genel olarak yine Rey ve Finn etrafında dönüyor, doğru. Muhtemelen film de o şekilde olacak. Ama en azından bu sefer Chewbacca, BB8, C3PO gibi karakterleri de şöyle bir görme imkânı bulabiliyoruz.

Efendim? Luke mu? Hayır, şimdilik izine rastlayan yok… Ama bunu bilinçli olarak yapıyorlar elbette. Çünkü hepimizin deli gibi merak ettiği biri varsa o da Luke. Ve muhtemelen çok özel bir şekilde, tam da milleti salonlara koşturması kesin olan bir anda çıkaracaklar Üstat Skywalker’ı karşımıza.

O zamana dek… sabır sizinle olsun! 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum