Star Wars'ın En Meşhur Youngling'i Rol İçin 100 Dolar Almış

"Master Skywalker, there are too many of them!"

Star Wars tarihinin en tartışmalı dönemi olan prequel üçlemesi hiç şüphesiz çok fazla ikonik repliği hayatımıza soktu. Palpatine'in "Dew it" demesi kolay kolay unutulabilecek gibi değildi. Bir diğer kült replik hiç beklemediğimiz bir isimden, Sors Bandeam'dan gelmişti. Episode 3'de taze Darth Vader olmuş Anakin Skywalker'ın gazabının ilk kurbanlarından birisi olan sevimli younglingin sinematik kariyeri ise muhtemelen Star Wars lanetinin gazabına uğradı. 

Filmdeki birkaç younglingden birisi olan Ross Beadman'ı eşsiz kılan olay ise "Master Skywalker, there are too many of them! What are we going to do?" repliğiydi. Ross'un canlandırdığı karakter Sors'un ismi de kendi isminin bir anagramı. Daha önce The Geekend'e konuşan Ross, rol için sadece 90 sterlin (aşağı yukarı 100 dolar yapıyor) aldığın açıklamıştı. Normal şartlarda rolünde konuşma olmadığını da söyleyen Beadman, o meşhur sahnenin çekimlerinin 10-15 dakika sürdüğünü de belirtmiş. 

Hayden Christensen'in çekim öncesinde kendisini korkuttuğunu belirten Ross'un en aşamadığı olay ise karakterinin akıbeti olmuş. "Öldüğümü anlamak ve kabul etmek biraz zaman aldı. Durumun farkına varınca kendim için yas tutmaya başladım. Eğer yaşasaydım muhtemelen Sithlerin bir parçası olurdum çünkü tüm okul arkadaşlarımı öldüren kişiden intikam almak isterdim." diyerek şahane bir What If Star Wars konusu da vermiş. Altı yaşında söylediği bir replik ile çok sayıda insanın hafızasına kazınan Ross Beadman'ın oyunculuk kariyeri de Sors Bandeam gibi Episode 3 ile birlikte son bulmuş. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum