Starcraft: Remastered'a Çizgi Film Tarzı Grafikler Geliyor

Carbot Animations imzalı

Starcraft: Remastered bundan iki yıl önce, 2017 yılında yayınlanmıştı ve hem orijinal oyun, hem de genişleme paketi olan Brood War günümüz bilgisayarlarında da rahatça çalışacak (ve elbette göze de hoş görünecek) şekilde güncellenmişti.

Şimdi bundan biraz daha geçmişe gidelim. Henüz bu Remastered versiyonundan önce, 2016 yılında Starcraft 2 için bir mod yayınlanmıştı. Carbot Animations'ın bu modunun ismi StarCrafts Mod'du ve oyunun grafiklerini ve animasyonlarına çizgi film tarzı ile yeniliyordu. Bu mod zamanında oldukça beğenilmişti ve şimdiyse Carbot Animations, Blizzard ile işbirliği yaparak StarCraft Remastered için aynı modu geliştirdiğini duyurdu.

Carbot Animations'ın bu modu oyunun tüm görsellerini değiştiriyor ve Carbot'un kendine has çizim tarzıyla çizgi film havası kazandırıyor.


Bu mod oyundaki tüm oyun modlarını destekleyecek, hatta sinematikler ve brifingler de bu yeni çizgi film tarzını destekleyecek şekilde değişecek. Az önce de söylediğim gibi StarCraft 2 modunun aksine bu gayrıresmi bir mod değil, Blizzard tarafından desteklenen ve StarCraft Remastered için resmi görsel paket olarak kabul edilen bir mod.

Aşağıdaki videoyu izleyince oyunun yeni görselleri hakkında fikir sahibi olacaksınız zaten:

StarCraft Remastered'ın bu resmi grafik paketi 10 Temmuz'da yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum