Stardew Valley'nin 1.4 Güncellemesi İle Balık Yetiştirebileceksiniz

Harika bir güncelleme geliyor

Eric Barone'un sevilen oyunu Stardew Valley'e harika bir güncelleme geliyor. Bir süredir şahsi Twitter hesabından güncelleme ile ilgili ipuçları paylaşan Barone, bu kez yeni güncellemenin ilk detayını paylaştı.

1.4 güncellemesi ile birlikte tarlanıza -aşağıdaki fotoğrafta görebileceğiniz- gölet ekleme şansınız olacak. Bu gölet sayesinde istediğimiz balıkları yetiştirebilecek ve tutabileceğiz gibi görünüyor. Barone'un fotoğrafı paylaştığı Tweet'te şu ifadeler bulunuyor: "1.4 güncellemesi için bir ipucu daha... Balık göletleri ile tanışın. Bu yeni inşa seçeneği sayesinde balık yetiştirebilecek ve yumurta toplayabileceksiniz."


Bildiğiniz üzere oyunun geçirdiği en büyük son güncelleme 1.3.27 olmuştu. Bu versiyon ile Stardew Valley çoklu oyuncu seçeneğine kavuşarak yeni karakterler eklenmişti. Mart ayında ise oyuna Türkçe dil desteği seçeneği gelmişti.

Barone'un bir süredir oyunun konsol versiyonları üzerinde çalışıyor. Bildiğiniz üzere PC üzerindeki güncellemeler bir süredir Xbox One ve PS4 üzerine geçiş yapmayı başaramadı. Ekip bir süre sonra oyunun konsol versiyonuna da çoklu oyuncu modunu eklemek istiyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum